Saturday, October 30, 2010

Shop til you drop


Som de fleste højst sandsynligt ved, har jeg jo været i New York. Mode byen. Som de fleste piger nok ved er 5th avenue jo den ultimative/dyreste shopping gade. Med de skønneste butikker hvor jeg kunne leve hvis jeg havde pengene. Det er dog ikke den eneste vej man kan shoppe på, faktisk næsten hver vej i midtown New York, er der fantastiske shopping muligheder. Jeg var i mode himlen. At gå ind i en butik og så bare kunne dufte det er friskt og nyt tøj, og mærke den gode kvalitet på tøjet, sådan noget kan jeg blive glad over! Jeg ved min gode veninde har det på samme måde. Nu reklamere jeg lige lidt, hun hedder Frederikke og har også en blog, som i kan finde ved at klikke her. Hun er også sådan lidt af en mode tosse der stener for meget. New York har også nogle fantastiske shopping centre også kaldt Malls. Især en der hedder Garden State Plaza Mall (hjemmesiden til den er her). De har alverdens butikker. Kunne sagtens have brugt hele min ferie derinde, ville nok bare ikke få set så meget andet end tøj, sko og prøverum. Sådan noget skal man gøre med nogle veninder når man bliver ældre. Samles 3-4 stykker, rejse til new york i nogle dage, kun for at shoppe! 


Det var egentlig min plan at jeg ville tage billeder af det jeg har købt osv, men det gider jeg ikke lige bruge tid på. Har derfor valgt at skrive hvad jeg har købt.

- Versace Bright Crystal parfume
- En brun ternet skjorte
- En blå ternet skjorte
- Flettet læder bælte
- En dejlig I <3 NY sweatshirt
- Mørkeblå Essie Neglelak
- Brun Essie Neglelak
- 2 cardiganer
- make-up + pensler
- et par sorte jeans
- et par mørke blå jeans
- vinterfrakke
- gamasjer
- løbesko
- Et par fede vinter trøjer

Tror jeg fik det hele med. Det lyder ikke af så meget, men det kostede meget kan jeg hilse og sige. 
 
sådan så jeg sikkert ud mange gange på den tur. Det er trættende at bære så mange poser, prøve tøj, og gå. 

1 comment:

  1. Lyder rigtigt lækkert! Vi må lige tage et smut til NY, bare for at shoppe så. Jeg er 100p på i hvertfald. :-) Hehehe. Godt du har haft en god tur min pige!

    ReplyDelete