Tuesday, October 12, 2010

Happy me!!!

IH JEG ER SÅ GLAD LIGE NU!!!!!


Lige efter jeg skrev mit første indlæg idag kom søde Camilla over med min t-shirt. Hun blev lige lidt og slappede af og så på små clips fra musical shows på broadway. Lige efter hun var taget hjem kom min dejlige Josefine over og slappede af som sædvanlig! Det var godt at se hende inden jeg smutter i morgen tidlig/i nat/ snart
Min søster og hendes kære kæreste(Jens, FYI) kom over for at lave mad til os her til aften. Jens lavede nogen rigtig lækker Kalkun med grøn karry sauce til. Det smagte virkelig virkelig godt. Opskriften kommer fra "Drengerøvs-kogebogen". Der er faktisk utroligt mange lækre opskrifter i. 
& så skete det fantastiske øjeblik på min aften, der gjorde mig utrolig glad, ikke at det andet der skete ikke gjorde mig glad, men det her var bare højdepunktet på min dag. Min mor kom hjem med nogle nye sko til mig hun havde købt! Sagen er jeg har ledt efter sådan nogle sko i lang tid, men har været for nærig og ikke ville bruge penge, jeg havde netop besluttet mig for at købe nogle i New York, men min mor var så dejlig, sød, fantastisk og fik jeg sagt GUD fordi hun købte dem. Wow det blev en lang sætning, og mor hvis du læser det her, så satte du bare prikken på i'et på min dag, eller hvad man nu siger ;) 


Kunne ikke lige tage et ordenligt billede af dem selv. For det første fordi mit webcam sucks, og så når der ikke er ordenligt lys og de er sorte ligner det bare en sort plet der er formet som en sko eller noget! De ligner dem her rigtig meget, i skal bare forstille jer at snørebåndende ikke er der + at der er en lynlås på indersiden! 

Når jeg når til den tid at jeg er kommet hjem fra New York (Hvilket jeg virkelig ikke gider tænke på lige nu) så skal i nok få en masse billeder at se og hører en hel masse om hvad jeg har oplevet derovre i The City. I får nok også at se nogle billeder af mig med de der sko på og en masse andet nyt! 


- Sweet dreams herfra, håber i alle sammen får en fantastisk efterårsferie og alt det der! 

2 comments: