Monday, October 11, 2010

Better late, than never, right?

Ja, jeg havde egentlig tænkt mig at skrive et indlæg her ved middags tiden idag. Det blev bare aldrig rigtig til noget, så derfor kommer det nu! Idag har jeg haft en dejlig dag. Det var min sidste dag i skole for de næste 14 dages tid. I morgen skal jeg nemlig have ordnet en masse ting inden jeg rejser, også lige til ørelægen og sådan lidt. 
Det øjeblik jeg stod op i morges vidste jeg virkelig ikke hvad jeg skulle tage på, har massere af tøj i skabet, men det jeg går i og det jeg kan lide var jo enten til vask eller pakket ned. Så derfor fandt jeg alt muligt tilfældigt. Kender i det når i åbner skabet og tager nogle ting du ikke har brugt i hundrede år og sætter sammen med lidt nyt og pepper det lidt om med en halskæde, og det så faktisk bliver noget der ser godt ud? Synes jeg da ihvertfald! Det skete for mig idag! :P Yay, så derfor får i et lille dagens outfit! There has to be a first time for everything, right? Det er lidt svært at se hele kroppen fordi det er webcam så ville det blive for småt, men altså jeg har sorte uld strømpebukser på! 


Højtaljet stram nederdel (sort), stribede bluse fra H&M (klippede i udskæringen), halskæde fra Monkeys. 
Højtaljet stram nederdel (sort), stribede bluse fra H&M (klippede i udskæringen), halskæde fra Monkeys.

__________________________________________________________________________________


Eftersom idag var min sidste dag i skole i lang tid, var det faktisk lidt pudsigt vi havde sådan en afslappende dag. Vi startede skole med en time mogensang for en af lærerne fyldte 30 år, så havde vi en matematik time. Ja det betyder så at vi gik glip af den ene hvilket er fantastisk .  Efter matematik havde vi grammatik undervisning, det var virkelig kedeligt. Jeg måtte ikke lave noget som helst, eller snakke eller læne mig lidt over bordet, eller sidde langt nede i stolen. Kunne ligeså godt gå i fængsel altså. Endelig kom det lange spisefrikvarter og det var stille og roligt, det var ekstra langt idag pga. fødselsdag. Så kom der elevrådsmødet, vi valgte at tage 3 afsted fra klassen, for vi har nemlig 2 suppleanter, Krille og mig. Det var rigtig sjovt, da det var færdigt lå vi bare i de røde sofaer og slappede af. Så blev klokken endelig 13 og jeg skulle sige farvel til den søde klasse! Har lidt ondt af at i stadig har en helt uge i skolen inden efterårsferie. Plus i skal til forældremøde og stå ved poster til efterårs løbet! 
SUCKERS, ej undskyld, men hahahahhahha!
Nu har jeg siddet på min flade *** og lavede dansk de sidste mange timer, så nu er alle lektierne klaret og jeg kan egentlig bare slappe af. Glæder mig som en sindsyg galning glæder sig til at komme ud fra den lukkede afdeling, til at komme til New York. Undskyld min beskrivelse, men jeg glæder mig virkelig! 


Har lavet et nyt køb her i weekenden, nogle skønne handsker!
- Jeg når nok lige at komme med det sidste indlæg inden New York hvor jeg måske fortæller om hvad jeg skal. Regner ikke med at lave nogle nye indlæg når jeg er derovre, føler lidt det er latterligt at sidde på computeren når man er i THE city. <3<3

2 comments:

  1. Du må have en fantastisk tur til THE CITY!! Jeg er slet ikke misundelig.. (eehmm duh!) Kommer til at savne dig søde <3

    ReplyDelete
  2. Tak tak tak! Savner dig i forvejen ! <3 Vil tænke på dig derovre når jeg ser alle de der modefreaks :D

    ReplyDelete