Sunday, October 10, 2010

The past days


Nu får i lige en opdatering for de sidste par dag! I fredags var jeg jo i skole. Det er virkelig længe siden jeg synes en dag har gået så langsomt som den dag i skole. Det sluttede bare aldrig. Da vi så endelig fik fri skyndt jeg mig hjem og pakkede mine ting for jeg skulle over til min søde veninde Amanda! Jeg er så heldig at have en veninde som Amanda, for som ikke særlig mange andre har jeg kendt hende alle hendes leveår (jeg er jo ældst). Derfor har vi kendt hinanden i ca. 15 år. Man kan virkelig mærke at det er et mange års venskab når vi er sammen, for vi kender hinanden så godt. Jeg havde det rigtig hyggeligt hjemme ved hende. Vi besluttede os for at have gyser aften. Vi nåede kun at se en gyser og det var the Grudge. Nøj hvor er den klam og uhyggelig. Da Amanda og jeg var små legede vi altid med Bratz dukker, lige indtil vi var 11-12 år tror jeg. Lidt pinligt, men vi synes det var så sjovt. Så fredag nat, fandt vi pludselig Amandas gamle Bratz dukker frem, så sad vi og legede Bratz i en time, og vi indså begge at det bare ikke var sjovt, og vi kunne slet slet ikke finde ud af det mere. Jeg ved mange sikkert tænker nu: Hvor barnligt.. Men helt ærligt, der er altså ikke noget galt i at finde sit indre barn frem. Hvem bedre kunne man så gøre det med en en ægte barndomsvenine? Nemlig, ingen. 
Et gammelt billede af Amanda og jeg
  Nyt billede af os
Fjolle billede af os. Forever young.
Lørdag morgen stod vi op klokken otte, for jeg skulle over og passe Hector. Hector er den dejligste lille gut på 2 år, og jeg har passet ham siden han var 7-8 måneder gammel, så det er altid hyggeligt. Hector fik for 4 dage siden en lillebror der hedder Samuel, nøj hvor er de to bare søde. Så Hector render rundt og er overbeskyttende nu, men jeg må godt røre Samuel! :D Jeg passede så Hector fordi lillebror lige skulle have taget blodprøver og sådan lidt. Det var virkelig hyggeligt og sødt. Fordi der er jo sket meget i Hectors liv på det seneste, og han har været fuldstændigt rundt på gulvet. Så da hans mor og far gik ud af døren, gik han død. Han lagde sig op af mig og sov. Han sov i 3 timer lige indtil de kom hjem. 

Så fik jeg tjent nogle penge, og tog over til Amanda igen for at hente mine ting. Vi endte så med at se Grudge 2! Det var rigtig hyggeligt eller skulle man sige uhyggeligt. Jeg skulle faktisk skynde mig hjem for min gode veninde, Sophie, fra klassen, kom over til mig kl. 15.30. Så jeg skyndte mig hjem, og boom så var hun inde på mit værelse. Vi skulle til klassefest kl. 19.30, og vi skulle lige nå at spise og sådan inden jo. De første 2 timer sad vi og stenede, rigtig meget endda. Jeg havde været sent oppe om fredagen, og Sophie havde været i byen. Vi fik spist og gjort os klar til fest og så tog vi bussen til Bellinge. Ja Bellinge..
Der var jo fest, og alle var jo super søde personer, men det gik lidt dødt. Vi var alle sammen dødtrætte af en eller anden årsag. Så klokken blev Sophie, Astrid og jeg hentede af min mor. Vi endte med at kører helt til Kerteminde for at aflevere Astrid, eftersom min mor ikke ville have hun sad på banegården. Derfor fik vi os en times kørsel istedet for 20 minutter. Ligeså snart Sophie og jeg kom hjem  spiste vi kage og drak kaffe. Mums. 


Og nu er det søndag! Sophie er taget hjem og min dag ser sådan her ud. FML
 • Tørre støv af på værelset, og støvsyge 
 • Lægge tøj frem til New York
 • Lave dansk aflevering til i morgen (er ikke gået i gang)
 • Lave engelsk aflevering til i morgen (er ikke gået i gang)
 • I bad, mit hår stinker af røg. 
 • Over til Emma <3
 • Over til den dejligste Kolle
 • Øve sang
 • Vaske tøj
 • Matematik problemregning (er ikke gået i gang)
Det her er status:
 • Jeg har ikke lavet noget af det :) 
- For jeg der ikke kender "The Grudge" og "The Grudge 2", kan i se trailerne her:

- Håber alle har haft en fantastisk weekend, det har jeg!
Love


2 comments:

 1. Du er en veninde for livet Caroline. Jeg holder rigtig meget af dig. Du er bare super skøn! Jeg tror på at vores venskab, er et vanskab for livet. Jeg nyder at være i dit selskab! Jeg elsker dig bare inderligt højt!
  Kys Amanda.

  ReplyDelete
 2. Det er dejligt med en veninde der kender en så godt :) tak fordi du stadig er her ved mig, du en skøn pige! :)

  ReplyDelete