Thursday, January 20, 2011

Looks like I got some work to do!

Hold da op, det er lang tid siden jeg har kommet med noget nyt til bloggen. Pludselig idag, begyndte jeg at savne min blog, de er faktisk meget hyggelige at holde. Jeg lå i sofaen, og læste de gamle indlæg, og de var ret komisk. Så nu vil jeg igang igen! 

Der er sket meget siden sidst. Ja, jeg har jo været på skiferie. Det var en fantastisk tur, og jeg fik stået en hel del ski. Det er faktisk blevet et helt nyt år. Jeg fejrede nytår med mine forældre og storesøster i frankrig, intet vildt der. Det var super hyggeligt, vi fik god mad, og gik tidligt i seng. 

Der er også sket noget andet vildt, siden jul. Jeg har fundet ud af hvad jeg skal efter tiende klasse. Jeg skal på Nyborg Gymnasium, IB. Det vil sige alt undervisningen forgår på engelsk, hvilket er lige noget for mig! Har altid meget bedre kunne forstå engelsk, så det er jo great. Nu skal jeg snart søge ind, og jeg krydser fingre! For jeg vil det så gerne. Min søster har gået der, og hende var lærerne glade for, så min søster har skrevet en mail, så det ser godt ud for mig! 

Jeg har også fået gjort nogle gode køb! Har fået købt 2 ringe, den ene for lang tid siden, den anden for nogle dage siden. I kan se dem lige her:
Begge ringe

Fandt ringen ved et tilfælde i Bianco. 

                                   


Jeg gemmer mit ansigt fordi jeg er træt, og fordi jeg kan...

Igår var jeg oppe i byen lige hurtigt, og jeg fandt nogle rigtig fede bukser, til kun 259 kr!!! Lige nu er de til vask, men en dag i den kommende uge, måske weekend, kan jeg lige lave et dagens outfit, så i kan se bukserne. 

Lige nu sidder jeg og skriver OSO, så godt jeg nu kan. Jeg er desværre blevet syg igen, så jeg ligger nede med høj feber. Men udover det så kom jeg lige til at finde nogle neglelakke og sådan lidt fra Elf, som jeg skal have bestilit. Det er utrolig billigt, og rigtig hurtig levering. Inde på deres hjemmeside står der dog 7-14 dage, men dem jeg kender som har købt derfra tog det kun 3-4 hverdage. Neglelakkene og de andre ting Elf har, kan desværre kun købes på deres hjemmeside. Men som sagt er de billige og levering er kun 30 kr ! :) Her er de farver jeg regner med jeg skal have. 
          

                               


Jeg ved ikke lige hvorfor de ikke gider stå på en lige linje, men det er dem jeg regner med. Kan være det bliver nogle helt andre, eller endnu flere! Den sorte og den hvide SKAL jeg ihvertfald have. 
Udover det begynder jeg at blogge noget mere igen. Jeg savner det, og det er hyggeligt, og så skal jeg ikke hører mere på min søde veninde Frederikke, hvis blog i kan læse her

Regner ikke med jeg er den eneste der savner forår og sommer helt vildt. Jeg savner at rende rundt med bare ben, nede på engen, haven og alle mulige mærkelige steder! jeg savner solen, glade, smilende dejlige mennesker. SUMMER I WANT YOU BACK!!! 


Solen savner også Danmark! 
- Caroline :)

2 comments: