Monday, January 31, 2011

Borgmester, champagne, kontrakt.........

I dag, hr været en stor dag for min skole, Henriette Hørlücks. Der har i en måneds tid været en masse fohandlinger omkring vores skole, da der har været bud efter en international skole. Eftersom vores skole allerede er semi-international, var det oplagt vores skulle være helt international. I forvejen har vi et område på skolen, hvor eleverne kan få "ekstra" undervisning på engelsk, hvis de f.eks kommer fra udlandet eller er opvokset med engelsk. På den måde får de undervisning hvor niveauet er ligeså højt som de internationale skoler. Men grunden til skolen så kun var semi-international, er fordi det kun var engelsk der blev undervist. Nu får vi en helt skole hvor alt undervisningen er på engelsk. Dog har vi stadig den almindelige danske folkeskole. Den internationale skole er sat til at stå klar til August 2011 med fem nye klasser. På den måde har de tænkt sig at udbygge hvert år, da det er ret dyrt for vores skole lige at lave en helt "ny" skole. Vores skole får ikke støtte af kommunen, da den er privat eget, så vi har selv skulle ud, og finde sponsore m.m. Der kommer til at blive ansat, en masse nye lærere, og badstuen bliver fuldstændigt renoveret på de øverste etager, sådan at der kan være flere lokaler.

Dette kommer ikke til at påvirke mig, på nogen måde. Det kan dog ikke holde mig fra, at synes det er utrolig fedt at vi nu får en international folkeskole i Odense. Så derfor har vores borgmester været henne på skolen i dag, for at underskrive kontrakten, hvorefter skolelederen, borgmesteren og lærerne skulle drikke champagne for at fejre det :) 
I kan se et indslag der er blevet filmet fra begivenheden HER. Hvis i er heldige (hvilket i er!!! )  kan i se mig i filmen.... :D 

Idag har bestået på; Skole, sang, lektier og teater.
Nu står den på; Fjerne neglelak, lektier, spise, spise og atter spise. Jeg elsker mad. 

 Jeg savner Kolle, min dejlige veninde. Hun går på Viby Efterskole, og kommer først hjem om lang tid!!! 


- I'm out, caroline.

1 comment: