Wednesday, December 8, 2010

Dagene går hurtigt, jeg laver ingenting..

Siden fredag i sidste uge har jeg ikke været i skole, hvilket vil sige jeg har fået "fri" fra skole den her uge, for at samle mine kræfter igen efter jeg har været syg og komme igang med lektierne som jeg er bagud med. Grunden til lærerne har mulighed for at give mig fri er fordi resten af min klasse er i brobygning, men jeg følte alligevel ikke jeg kunne bruge det til noget, eftersom jeg udemærket ved hvad jeg skal næste år. Derefter ved jeg ikke hvad jeg skal, men det må jeg tage til den tid! :) 


Jeg har ikke fået lave særlig mange lektier, dvs. det eneste jeg har lavet er at tegne nogle perspektiv tegninger i Matematik. Jeg er gået igang med at læse "Den Kroniske Uskyld", men synes den er ret kedelig. Desværre skal jeg læse den. Min plan idag var at lave matematik aflevering og en engelsk stil. Det blev til ingen af delene. Jeg har så svært ved at tage mig sammen for tiden, endnu mere end jeg plejer! Jeg ligger i sengen, ser fjernsyn, spiser og laver absolut intet fornuftigt... Det er virkelig dødsygt når jeg tænker over det! 


For første gang i flere år er jeg ikke i julehumør, langtfra! Det eneste jeg glæder mig til ved December måned er at jeg skal på skiferie, hvilket er om intet mindre end 16 dage!! Jeg glæder mig så meget til at få noget sne under skiene igen, og få den friske alpinske luft ind på ens kinder sådan de bliver helt røde! Der er også noget med skiferie der er så helt fantastisk. For det første når vi er på skiferie i min familie, er det virkelig skiferie der siger noget. Vi står op kl. halv otte for at komme ud på løjperne til når lifterne åbner, så står vi indtil eftermiddagen, spiser frokost og så ud igen. For det andet så nyder man ting så meget mere på skiferie! F.eks en kop varm kakao, den er så meget bedre når man lige har stået på ski i tre timer, også mad er meget bedre. For så er det virkelig noget man trænger til og ikke bare noget man drikker/spiser fordi man har lyst. 
Denne jul drager vi mod syd og tager ned til de franske alper endnu engang. Det var vi også i sommers, det var dog ikke på ski. Vi tager til Chamonix, hvilket er den by i frankrig hvor Mont Blanc ligger. Jeg har været i Chamonix på skiferie en gang før, men det kan jeg slet ikke huske. I vinterferien skal jeg til La Rosiere for at stå på ski, også i frankrig og til påske skal jeg til Sverige!! Uuuuuuuuuuff hvor jeg dog elsker ski. :) 


Cristal d'Argentière
Lejlighed hvor vi skal bo i Chamonix
Cristal d'Argentière - Soveværelse
Soveværelse
Cristal d'Argentière - Indendørs swimmingpool
Lidt afslapning skal der også være plads til
Jeg synes nu det ser meget hyggeligt ud, måske lidt for fransk! :D 
Jeg ved godt jeg måske er lidt for gammel til at se julekalender men jeg gør det nu alligevel. I år ser jeg Pyrus, og det er hyggeligt. Synes dog at det er lidt plat, altså selve handlingen i julekalenderen findes slet ikke? Eller den handlig der er, er ihvertfald utrolig ligegyldig og ikke særlig spændende. Tror nu mest jeg ser det fordi det får mig i julehumør, og dog ikke ;) 


- Caroline. <3

1 comment:

  1. Ahhhrrr! Jeg har mega meget lyst til at stå på ski nu!!! FUCK DIG! Hvor er du sindsyg heldig!!!!

    ReplyDelete