Tuesday, January 25, 2011

Work, work, work, work......

...... I dont want to work today!! Idag er den ultimative dag for mig, at lave ingenting i. Jeg har ikke lyst til andet end, at hører musik, stene og grine!  Alt andet end... ARBEJDE!! Det er dog kun 1 times tid idag, meeeeeen, det er arbejde. Så den sætning der kører i mit hoved mellem sangene er: 
Det er for pengene, det er gode penge. Det er for pengene, det er gode penge. Det er for pengene, det er gode penge. Det er for pengene, det er gode penge. Det er for pengene, det er gode penge....
Ja det er så mig der går amok....eller noget! :D 


Udover det en meget stille og rolig dag, bortset fra jeg fik rigtig meget hovedpine pludselig og tog hjem fra skole. Men det faldt lige oven i to timers fysik, og der vil jeg alligevel helst sove. Så om jeg blev eller ej, gjorde nok ikke den store forskel. Hvis min lærer nu læste min blog, ville det være knap så fedt.. But, I doubt he would! 


Lige nu sidder jeg og hører en masse gamle sange, og så lige Lucy Love. Har lige smidt tre links op til dem jeg lige har hørt. Her & Her & Her. Tre forskellige sange, men de er nu alle gode i min smag :-) 
Tror der kommer endnu et indlæg senere. Jeg håber alle er kommet igennem denne grå og meget triste dag. Sådan ser vejret ihvertfald ud!! :( 


Sommer jeg længtes efter dig! 


- Caroline

2 comments:

  1. haha :-) tænk på dem uden arbejde, du er faktisk heeeldig selvom man kan være træt af det til tider

    ReplyDelete
  2. ja da :-) Man kan jo bare vælge at have et arbejde? :)

    ReplyDelete