Wednesday, January 26, 2011

Jeg venter stadig....

Ja, her for mange dage siden (aka. 6 dage siden), købte jeg en masse ting inde på Elfs hjemmeside. Der stod 7-14 dage, som leveringstid. Men alle jeg kender som har bestilt derfra, siger der kun går 3-4 dage. Så hver dag når jeg kommer hjem fra skole, håber jeg på der er en lille pakke til mig. Næ nej! Det er der skam ikke.


Jeg venter faktisk på mange ting lige pt. Jeg venter til det bliver fredag, for så er det jo ligesom weekend. Hvilket betyder, en masse skønne mennesker!! For det andet, venter jeg på det bliver mandag, ironisk nok, men ja, så kan jeg få fremlagt min OSO opgave, og så kan den bare lægge sig ud i rendestenen og dø, for så er den ude af mit liv! :D Jeg venter også på uge 8, for der skal jeg på skiferie, igen! :D 


Life is sweet! Jeg har lige haft fransk i tre timer, det var kedeligt, men sjovt. Især fordi en af mine veninder fra klassen grinte ret så komsik. Så på den måde fik vi grint en del, og vores fransk lærer sang for os. Knap så god lyd i mine ører, men hvad kan man regne med ;-) 


Fandt lige et ret lækkert billede af Justin Bobby. Som de fleste tøser nok har set i The Hills ;-)
Jeg tror ikke jeg får blogget i morgen, da min veninde, kommer herhjem til mig, og senere på aftenen skal vi i teateret med klassen. Der skal vi se afgangselevernes stykke fra teaterskolen. Men inden da, skal vi vises rundt på Odense Teater, og have fælles spisning derhenne! Super hyggeligt er jeg sikker på det bliver. 


- Nu vil jeg i bad, spise lidt mad og så finder jeg ud af resten af aftenen :D 

3 comments:

 1. Hej!

  Jeg har tagget dig i The Versatile Blogger-award.
  Reglerne er enkle, hvis du vil være med. Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig), fortælle 7 facts om dig selv og ellers tagge/give en award til 15 andre. Du kan se indlægget på min blog:)

  hilsen Nikoline
  // www.hellonikoline.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Mange tak for tagget i den Award.Er glad for at hører du kan lide min blog, men tror bare ikke lige jeg har lyst til at være med i sådan noget. Du kan læse om det i mit næste indlæg, hvor jeg også lige takker dig :-)

  Hilsen Caroline

  ReplyDelete