Sunday, November 28, 2010

Lovely days

Sne, sne og atter sne. Føler jeg er en af de eneste der virkelig elsker sne. Ikke mindst fordi det er flot at se på, men fordi at man ikke bliver gennemblødt af det ligesom regn, det er på en måde lysere udenfor, det er dejlig friskt plus at alting går lidt på stnadby. Ihvertfald slowmotion. Ude på vejene tager alle hensyn til hinanden, mange går i stedet for at cykle og det er så hyggeligt. Alt bliver gjort en smule langsommere end normalt. Min weekend har været rigtig dejlig. Jeg har fået en masse søvn og set en masse skønne personer. Hele fredagen tilbragte jeg sammen med min veninde Josefine og min familie. Som sagt i mit tidligere post holdte vi Thanksgiving om aftenen, hvilket var super hyggeligt. jeg tror at josefine og jeg tilsammen var ude at gå tur eller lege med sne omkring 6 gange i fredags, vi fik forresten også skovlet sne i vores indkørsel og fjernet alt isen, hvorefter vi fik et velfortjent glas kold cola med sne i. 

Igår morges vågnede Jose og jeg inde i vores sofa hvor vi havde sovet hvilket var lidt klemt men utrolig hyggeligt. Vi fik kørt Jose på arbejde og resten af dagen hyggede jeg mig herhjemme. Senere på aftenen fik jeg besøg af Nadja som jeg ikke har set i lang tid siden vores aftaler aldrig bliver til noget. Vi så en film der hedder "Street Dance". Vi studsede længe over, om vi egentlig synes den var god eller bare fin nok. Den handlede jo om nogle street dansere, men de var britsike så de var ikke spor seje. Vi synes også at filmen var lidt for kliché agtig, på den måde at vi sad og regnede ud hvad der skete hele tiden. Så den var vel nok fin nok... :D 
Idag stod jeg op ved ti tiden og kørte ud og besøgte min gamle farfar sammen med min far. Det var som altid dejligt at se ham igen, selvom han er meget træt. Ligesiden jeg kom hjem derfra har jeg ligget i min seng sammen med en Egypter (aka min brors ven) der havde meget slemme tømmermænd, set film og spillet Robot Unicorn Atack hele dagen.. Fedt, fedt. 
Jeg fik set "A christmas carol", hvilket virkelig var en mærkelig film. Tror ikke jeg synes den var god.
Fik også set "Death at a Funeral", den var latterligt sjov. Selve filmen og handlingen var elendig, men der gik så mange ting galt at det var sjovt. 

- Håber alle har haft en fantastisk weekend, og en god første advent!
Om under en måned drager jeg på skiferie med min søde familie, mod Chamonix. Jeg glæder mig helt utroligt meget!!

4 comments:

 1. Er de gode til at danse i Streetdance? Får man sådan meget indpiration af den? Og det samme med sangene? Er de gode at danse til? :)

  ReplyDelete
 2. Altså, det er ikke det bedste. De danser nu meget godt, musikken er ikke ligeså godt som i den nye step up to the streets eller hvad den nu hedder. De skal kombinere street dans med noget ballet og sådan, den er lidt wierd.

  ReplyDelete
 3. Nå, okay :)

  Den hedder Step Up 3D :)

  ReplyDelete