Wednesday, November 24, 2010

Så er det vidst blevet vinter!

Som de fleste nok har opdaget/oplevet, er det virkelig blevet vinter! Der er sne over det meste af landet, og rigtig rigtig koldt. Sådan skulle det vidst forsætte fra nu af og lang tid frem. Grrr jeg fryser altså lidt ved tanken. Så er der jo bare den fantastiske del at jeg købte en mega varm lang dynjakke i New York, og lige har bestilt nogle vinter støvler fra Sorel. Jeg får dem først i starten af næste uge, så jeg må lige overleve i nogle grimme irriterende sorte bamse støvler.
De sidste par dage er gået med skole og derefter at sove. Jeg er virkelig træt for tiden, tror det er det mørke vejr, en bombning af lektier, og for lidt søvn om natten.
 SOREL JOAN OF ARCTIC Black
Mine nye vinterstøvler, ser de ikke bare vildt varme ud?! :D I morgen har jeg en dejlig nem dag i skolen, hvorefter jeg skal i biografen med klassen og vores engelsk lærer. Synes dog det er lidt irriterende at vi ikke kunne tage i biografen i skoletiden når nu jeg har fri kl. et. I stedet tager vi først i biografen kl. et, hvilket jo så betyder jeg har senere fri en normalt! Arh.. Heldigvis er det bare en film, og den er på engelsk, og det er godt.
Fredag skal jeg lige i skole og derefter op i byen og finde julefrokost tøj og nytårstøj sammen med min gode veninde Josefine. Det skal nok blive helt vildt hyggeligt, for efter vi har shoppet lidt i vinterkulden oppe i byen, tager vi hjem til mig hvor der bliver holdt Thanksgiving for de nærmeste venner. Jeg glæder mig godt nok til et rigtigt festmåltid. Mmmmh, min mave knurrer. Det er Thanksgiving i morgen, men mine forældre vil heller holde fest for venner en fredag hvor de ikke skal på arbejde dagen efter ;) ;) 


Så Happy Thanksgiving til i morgen! 
- Caroline

2 comments:

  1. Uhhh, dem har jeg i brune! :)

    Knus, Josephine Hedmark.

    ReplyDelete
  2. Er de ikke helt vildt dejlige? Det er bare irriterende, for de er svære at få fat på i Dk. :( IHvertfald i Odense, og har ringet rundt til diverse skobutikker, så har købt dem over nettet :)

    ReplyDelete