Wednesday, December 1, 2010

Så blev det December

Idag kom vi ind i December måned, med en dejlig dag. I morges var der ingen skyer, blot kun i horisonten. Hen af eftermiddagen kom der kraftige sne byger med dejlige store snefnug, ja så er det jo snart jul! Det er først idag at jeg er kommet i julehumør. November minder mig for meget om regn, blæst og blade at jeg slet ikke kan få det til at hænge sammen at det først idag er d. 1 december. Derved betyder det at der er 24 dage til jul. I min sammenhæng betyder det samtidig med at der er 24 dage til jeg rejser på skiferie med min familie!! Min mor kommer senere ned til os da hun desværre har vagt juleaften, men hun flyver jo bare ned til os efter :) 
Julen er en dejlig ting hvis du spørger mig. For mig har det faktisk ikke så meget med gaverne at gøre, og jeg ved det måske lyder dumt, men for mig er det ikke det vigtigste, langt fra. December måned er en hyggelig måned med dem der virkelig er en nær. Der er dømt hygge de fleste steder, det er dejlig frisk, koldt, og snefyldt udenfor. Jeg elsker sne. Sne er så meget bedre end lorte regn der gør en helt gennemblødt og får en til at se trist ud. Vinter vejr, får en til at få røde kinder måske også næste, og blive helt frisket op. 
Det kan være at den eneste grund til jeg har det sådan her lige nu, er fordi det er starten af vinteren, men sådan havde jeg det næsten også i slutningen af vinteren sidste februar, og den var jo ret så hård. I morgen er der snakke om endnu mere sne, og måske endda snestorm, men det rammer vidst ikke fyn. :( Øv bøv, bare sneen ikke forsvinder, så smiler jeg!

Min sanglærer og jeg har for nyligt gået gennem nogle julesange, og vi har i år valgt at synge en lidt sjovere julesang, nemlig "Santa Baby"! Det er skide skægt at stå og synge den og komme med små bemærkninger engang immelem, især når der ligger sne over det hele. Mmmmh jeg elsker bare Jul.


Ja. Dette indlæg endte så med bare at være en slags opdatering fyldt med en masse tanker. 
Håber alle holder sig godt varme i vinter kulden, for grrr hvor er det dog koldt, og det blæser!! 
Jeg har lige set Pyrus, Alletiders jul samtidig med at min mor rendte rundt og pyntede stuen med en masse julepynt. 
Pyrus. <3

- Varme jule knus, Caroline.

No comments:

Post a Comment