Monday, March 28, 2011

When I think summer . .


Dette er hvad jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker sommer. Det er ikke sommer endnu, nej. Men allerede begynder man at kunne mærke disse ting. Jeg elsker sommeren så meget, og det ved jeg at mange af mine venner gør. Allerede i dag kunne man mærke det var dejligt vejr, jeg var endnu en gang nede i byen, og lige pludselig er det som om, at alle er vågnet op igen. Jeg var også et smut forbi eventyrhaven hvor der selvfølgelig også var nogen at chill med. For mig betyder sommer et vågne op til fuglesang, se solen skinne udenfor, sætte noget frisk musik på, lange aftener udenfor med en masse dejlige glade mennesker, friske frugter og så meget mere. Hvar betyder sommeren for jer? Er det også nogle af disse ting, eller oplever i noget helt andet? 

I dag er gået på 5 timer i skolen hvilket var meget afslappende. For derefter at tage ned i byen med Astrid som vi altid gør om mandagen. Jeg har fået købt to kjoler, hvilket i nok for at se på et tidspunkt. Den ene er en dejlig sommerlig en fra H&M, og den anden er lidt mere klassisk og fra Monki. I dag har jeg også bestilt lidt af hvert fra Elf, så det får jeg nok i næste uge engang. I morgen skal jeg til lægen med mit knæ hvilket bliver rigtig spændende. Håber dog ikke jeg får at vide jeg skal opereres, igen!!! Nu vil jeg hører denne dejlige sang, for derefter at ligge mig over i sengen. 


 // Caroline

3 comments:

 1. Årh lækre billeder, som virkelig får mig til at længes efter sommeren:) Rigtig rigtig fed blog du har og tak for kommentaren på min!

  xx Olivia

  snapshot-olivia.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. PS jeg har svaret på din kommentar, du kan se svaret her: http://snapshot-olivia.blogspot.com/2011/03/rose-huntington-look-like-by-olivia202.html?showComment=1301515933335#c5001577157621159820

  xx

  ReplyDelete