Sunday, March 20, 2011

Oh dear summer...

Jeg kigger på dette billede, og tænker: Hvor jeg dog bare glæder mig til sommer. Jeg ved det fylder meget i mine indlæg for tiden, hvilket er fordi det fylder meget i mit hoved. Sommer er nok den fedeste tid for mig. Der er intet bedre end at cykle rundt og mødes med folk, samles nogle stykker på engen eller nede i eventyrhaven. Tage en spontan tur til stranden i kerteminde og bare slappe af. Alle er glade, friske og klar på noget sjov. Men jeg fornemmer sommeren er på vej. Lidt pga. vejret, men der begynder også at komme lidt flere fester igen. Sommerfester, gud hvor har jeg savnet det. Når jeg falder over dette billede, kan jeg ikke lade være med at smile. Det minder mig bare så meget om sidste sommer!!! // Caroline

7 comments:

 1. Stemningsfuldt, og smukt billede! :)

  ReplyDelete
 2. Rigtig flot billede!
  Er du gal jeg savner også sommer.

  Jeg følger dig nu, håber du vil følge mig tilbage :-)
  http://carolinehermannscloset.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Sødt billede! Jeg savner også sommeren, den har ladet os vente meget længe nu!:-)

  www.tildespassionpourlamode.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 4. Er blevet fast læser af din blog, super féd blog! Hvis du har lyst så smut etforbi min. Er ny & kan altid bruge respons m.m(-: tak.

  ReplyDelete
 5. Super fin blog :) er nu fast læser. Tag endeligt et kig forbi min, og måske blive fast læser? Jeg har en giveaway når jeg når de 50 læsere :)

  - Silje / siljevikestads.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Mange gange tak til jer alle sammen! :) Det er altid dejligt med nogle nye ansigter der læser ens blog.

  ReplyDelete