Sunday, March 27, 2011

takker min . . .

. . . mor for det absolut skønne vejr! Min mor fylder 45 år i dag, solen skinner og der er en dejlig frisk brise. (Lyder nærmest som en dårlig vejrudsigt). Nå, men ihvertfald vågnede jeg op til rigtig lækker brunch med jordbær, blåbær, pandekager osv. Vi fik givet min mor hendes gave, nemlig et gavekort til nogle varme støvler som er sådan nogle sejlerstøvler. Og hvis der er nogen det ikke er gået op for endnu, så sejler hun. I aften får vi besøg af min søde gudfar, hans kone og de to små søde børn. I morgen tror jeg at min dag går på at rende rundt op i byen, lidt på musikbiblioteket og hvad der nu ellers falder mig ind! 

De to første billeder er dagens outfit og mig der fjoller endnu en gang. Kjolen er den jeg købte i Firenze i September måned. Har vist et billede af den en gang før, men ikke et billede med mig i den.. De to nederste billeder er min gudfars to søde børn, dem der kommer over i aften. 

I dagens anledning (mors' fødselsdag) vil jeg her sætte to link til to af hendes yndlingssange for tiden. Den ene er den fantastisk danske kunstner Agnes Obel med hendes sang "Riverside", den anden er en live version af "Free falling" med John Mayer. Hun bliver jo 45 år, men synes nu hun har ret god musik smag alligevel. Hvad med jer, hører jeres forældre god eller dårlig musik? Man kan vel være heldig nogle gange.

// Caroline

8 comments:

 1. tak til jer begge to! Og fridde, jeg skulle hilse fra min mor igen og sige tak og hun savner dig :*

  ReplyDelete
 2. hey hvor kender du Noah (den lille dreng) og hans familie fra? :)

  ReplyDelete
 3. Morten er min gudfar, og det er hans børn :) Min mor og far er rigtig gode venner med dem. Hvor kender du dem fra?

  ReplyDelete
 4. jeg bor 3 huse fra dem, har snakket med dem til vejfesterne og et par gange når vi er ude og løbe og gå :)
  super dejlig familie!

  ReplyDelete
 5. Ja de betyder rigtig meget for os! :)

  ReplyDelete