Tuesday, February 8, 2011

Gymnasier, info møder, kedsomhed.

Nu kan jeg snart ikke komme mere udenom det med at vælge et gymnasium. Nu har jeg jo taget tiende, så der behøvede jeg ikke vælge nogen retning eller noget. Nu skal jeg faktisk til at tage nogle valg, lytte til en masse "kloge" mennesker, give deres bud på hvad der er det bedste. Alt i alt synes jeg det er død sygt. Jeg har lige været ovre på Skt. Knuds for at hører om det, men jeg kedede mig ret meget, så jeg tog lidt tidligt afsted derfra. Det lød jo spændende nok. Ærligt talt lød det mest som en fabrik, hvor eleverne kom ind, fik banket noget ind i hovedet, ud af fabrikken, og så klar til de næste. Men jeg vil ikke dømme eller noget, jeg ved mange er glade for det, og det er sikkert ligeså godt som alle andre STX uddannelser.


I morgen skal jeg ned og hører om Nyborg IB, hvilket jeg glæder mig til, da det er dét jeg hælder mest mod. Det skal nok blive sjovt. Jeg havde min storesøster med til mødet i dag, og hende skal jeg også have mad i morgen. Hun bor ikke hjemme, men mine/vores forældre har lidt forladt os herhjemme. 

Ærligt talt orker jeg ikke mere skole, men det er der jo ikke noget der hedder. Øvøv. Det skal sikkert nok blive rigtig fedt næste år, ligegyldigt hvad jeg ender med at tage. :) 

Der står en dansk stil, franske analyseringer af billeder, dansk roman og noget mad på mit bord. Mest af alt har jeg lyst til at spise maden, se OC (Orange County) og sove. De der lektier på bare vente lidt..... 
Jeg faldt lige over nogle billeder jeg havde liggende i "PhotoBooth", som jeg lige fik lyst til at dele

- Caroline6 comments:

 1. Sikke en fin blog du har :) Jeg følger dig nu, og vil glæde mig til at læse med fremover. Du skal være velkommen til at kigge forbi mig også.

  Ha' en god aften.

  ReplyDelete
 2. Tak for kommentaren. : -) Jeg vil med glæde kigge forbi, du må også have en god aften.

  ReplyDelete
 3. Rigtigt sød blog du har! :)

  www.taramonica.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Virkelig fin blog :)

  //C.Vang
  www.CarolineEvigGlad.blogspot.com

  ReplyDelete