Thursday, February 3, 2011

Fornemmelsen af, at.....

...... at det snart er weekend. Jeg kan mærke på min krop, at weekend er lige rundt om hjørnet. Tror mest det er længslen efter weekend. Men det er jo næsten også det samme!! ;) 


Matematik. Matematik fagdag. Matematik fagdag = matematik hele dagen = øve mundtlig matematik eksamen hele dagen = ikke fedt. 
Jeg havde glædet mig til i dag, for vi skulle have en sjov lærer hele dagen, men da jeg fandt ud af hvad for noget matematik vi skulle lave, vendte min mund sig den anden vej :-( 


Udover det har jeg haft en afslappede dag. Jeg har fået set det nye afsnit af Gossip Girl, og måske synes nogle at det er spild af tid, men jeg elsker altså den serie. Jeg elsker også Vampire Diaries, House, Grey Anatomy, OC, The hills. Men altså Gossip Girl er helt klart en favorit. Se lige hvor søde de er!!!! Elsker 

I morgen er det fredag, det er dejligt. Mmmh. Har egentlig ikke så meget andet at sige i dag. Har ikke lige oplevet noget vildt spændende, og heller ikke noget jeg føler jeg bliver nødt til at dele, andet end min kærlighed til Gossip Girl. 

- Caroline

4 comments:

 1. Enig! Alle serier du nævner er Så gode!
  følger du ikke med i one tree hill eller pretty little liars?

  er ny herinde, men tjek gerne min blog ud :)

  ReplyDelete
 2. Hey! :-) One tree hill har jeg fulgt med i lige fra starts. Men pretty little liars kender jeg ikke til, er det noget jeg burde tjekke ud?

  Jeg skynder mig at kigge! :)

  ReplyDelete
 3. Årha, One tree hill er også bare godt! Savner nu bare Peyton og Lucas lidt.. :-( hehe.

  Ja, synes da helt klart du burde tjekke det ud. Personligt selv er jeg ret vildt med!!
  Ang. det med min layout som du kommenterede i min blog, ved du hvordan jeg retter det=¨?

  ReplyDelete
 4. Ja, når du er inde på din egen blog, går du op i højre hjørne hvor der står Design.
  Så burde du komme ind på en side hvor der er nogle faner øverst, og der så nedenunder står: Sideelementer, redigher HTML, og Blogger designer. Der vælger du at trykke på blogger deisgner, det står i venstre hjørne øverst.
  Så kommer du ind på en ny side hvor du ændre dit design til din blog, så ude i venstre side, står der et sted: Juster bredden, der skal du vælge at juster den bredde der hedder: Hele bloggen :)

  - Håber det er til at forstå, ellers må jeg forklare dig det igen. :-)

  ReplyDelete