Sunday, August 22, 2010

Days go by so so fast.

Nu er det snart ved at være nogle dage siden mit sidste indlæg, og mange ting er sket.
En hel uge er gået, og det var en meget meget regnfuld uge. Ihvertfald starten. Jeg tilbragte de fleste af dagene sammen med min veninde Nadja, og vi blev temmelig gennemblødte af alt det regn. Surt show suckers.. 

_____________________________
og så kom dagen! hvor 10 ende klasse Henriette Hørlücks skole skulle afsted på overlevelsestur! Om tirsdagen havde vi fået 1800 kr. af skolen til at købe in for, wow, vi skulle være væk i et døgn!! Men altså vi fik købt pølser og brød til aftensmad, massere af chips, skumfidusser, slik og sodavand. Vi skulle afsted fra skolen af torsdag morgen kl. 10. Alle havde selvfølgelig taget helt vildt meget ekstra tøj med og regn tøj eftersom alle sagde det ville regne. 
Let the boys do the job
DET GJORDE DET IKKE! Det var jo lækkert, men varmt for vi havde kun varmt tøj med. Men altså vi startede dagen med at ro en helt vildt lang tur i kano, helt ud til en eller anden ø, hvor mig og nogle af drengene besluttede os så sindsyge som vi er at snuppe en badetur. Vi fik selfølgelig sår overalt på fødderne af sådan nogle dumme muslinger :( Dagen gik med en hel masse konkurrence hvor vi blev delt ind i 4 hold. Den ene konkurrence var et stafetløb, hvor vi skulle løbe 10 m, tage en krabbe (levende) op af en spand der var fyldt med krabber, og så løbe 10 m tilbage til vores hold for at den næste kunne være klar til at løbe. For nogle år siden blev der lavet en måde at få ekstra point på og det var hvis man tog krabben ind i munden!! Guess what. Jeg gjorde det! Jeg er den eneste pige på skolen der nogensinde har gjort det, og drengene turde ikke engang. tsk! JEG HAR HAFT EN LEVENDE KRABBE I MUNDEN!!! Efter en lang dag, gik lærerne væk fra vores lejr og så hyggede vi os gevaldigt! De fleste gik i seng ved 12 tiden. Jeg var som altid  blandt de sidste oppe, og vi gik først i seng klokken 5. Men vi havde den mest flotte stjerneklar himmel og jeg så otte stjerneskud! Vi havde bål til 4 tiden og det var rigtig hyggeligt, og rart at holde varmen! Dagen efter skulle vi op omkring kl. 7 for så skulle vi pakke lejren sammen og hentes med bus. -.- 
Lidt retarderet men sød ko. (samme mark som hvor vi sov!!!)
Ida og josefine styre bålet

Og der blev lavet massere af popcorn over bålet

__________________________________________

Fredag eftermiddag hvor jeg var kommet hjem fra denne lange overlevelsestur var jeg temmelig kvæstet, så jeg tog min en "LILLE" morfar på sofaen. Senere på aftenen smuttede jeg over til kolle hvor jeg chillede med hende og Søren :) 

Nu ligger jeg hjemme og er blevet syg. Fedt fedt. Eller ik. Haha, det rimer ;) Ej jeg ikke sjov lige nu. 

PS! glemte næsten noget! Til jer piger der leder efter en ny mascara, har jeg en god en her! Købte den for en lille uges tid siden, og er simpelthen blevet så så glad for den! You got to have it!! Den er lige midt imellem en af de der totalt stive børster som er lavet af ren plastic, og så sådan en rigtig børste som er dejlig stor. Så prøv den her! 


 - Caro :)

2 comments:

  1. Sjovt nok leder jeg efter en :p Hvor meget koster.. PIS jeg er jo i Frankrig nu,... Så kan jeg ikke engang spørge hvor du købte den... ARRG . Når jeg må prøve at finde den selv :p

    ReplyDelete
  2. den koster 100 kr på tilbud, så den er lidt dyr :D findes der ikke lidt alla en matas i franrkig? :O :P

    ReplyDelete