Tuesday, April 5, 2011

IB, here I come!!

Yes, yes og atter yes!!! I dag modtog jeg dette brev fra Nyborg Gymnasium, IB. Hvis i kan læse hvad der står ville jeg blive noget overrasket! Der står at jeg er kommet ind på Nyborg Gymnasium til næste år. Men det er det internationale gymnasium jeg er kommet ind på. Til jer der ikke kender det er det som STX på et almindeligt gymnasium, med nogle ændringer. Den største forskel er at IB (International Baccalaureate) forgår på engelsk, og kun på engelsk! Det er ikke obligatorisk at have Dansk og Historie på A-niveau. Så der er lidt nogle andre regler. Der bliver kun oprettet to klasser om året, så jeg er rigtig rigtig glad. Jeg er kommet ind på det man kalder Pre-IB. Hvilket er et år langt, derefter skal jeg så på IB-diploma. Det forgår samme sted, men man behøver ikke at tage Pre-IB hvis man kommer fra en international skole i forvejen. Men jeg er nu meget glad for at starte i Pre-IB for så kommer jeg ind i en helt ny klasse i stedet for med anden års eleverne på IB-diploma! Det at jeg er kommet ind på gymnasiet betyder så at jeg skal med toget hver dag. Det bliver intet problem, men noget anderledes end hvad jeg er vant til. Jeg er nemlig vant til ingen offentlig transport overhovedet. 


Udover min kæmpe begejstring over dette, har jeg faktisk ligget syg i dag. Jeg vågnede op med en træls hovedpine og kvalme, hvilket senere førte til feber. Jeg har heldigvis fået besøg af Josefine (min tossede veninde), og vi lovede at kører med min bror ud i Ikea. Jeg havde det virkelig elendigt derude, men heldigvis kan man holde pauser i "stuerne" og sengene derude! Hvis de ikke havde været der, var jeg næppe overlevet det tur.


Jeg håber at alle der skal ind på gymnasiet til næste år har fået deres ønsker opfyldt! I am so pleased!! Btw. Jeg overvejer lidt at begynde og blogge på engelsk, for det er så meget nemmere, hvad synes i? 


// Caroline

8 comments:

 1. Tillykke med det! Det lyder super spændende! :-)

  ReplyDelete
 2. Jeg glæder mig også rigtig meget til det! :)

  ReplyDelete
 3. Hej du! :) jeg kan se at du er læser af min blog! :) og derfor ville jeg bare sige at min webadresse ikke er www.amandasandcinternational.blogspot.com mere, men bare www.amandasandc.blogspot.com. Min blog er stadig den helt samme, men kun webadresse navnet er ændret. Tak fordi du er fast læser af min blog! :)
  Kærlig hilsen Amanda.

  ReplyDelete
 4. Hej Amanda. Når jeg vælger det andet link du har skrevet, altså det din nye webadresse er, står der at den ikke findes. Ved ikke om du ved til dette problem, eller om det bare er min computer der ikke synes det passer :)
  // Caroline

  ReplyDelete
 5. Hvor er det godt, Caroline!! Jeg er virkelig glad på dine vegne! Internationalt gymnasium, det må jeg sige lyder utrolig spændende!

  ReplyDelete
 6. Jeg glæder mig også rigtig meget til at få undervisning på engelsk igen, ligesom da jeg boede i amerika! :) må jeg spørge om hvem du er? :-)

  ReplyDelete
 7. Tillykke jeg er osse blevet optaget på pre-Ib bare i Kolding!

  ReplyDelete