Tuesday, April 12, 2011

I owe you

Jeg har så mange indlæg jeg skal have lavet om alt muligt!! Tanken om alle de forskellige indlæg jeg skal have lavet sammen med en masse aflevering gør at jeg går totalt i standby og laver ingen af tingene! Jeg har endnu en gang været så uheldig at blive syg, så jeg har ligget nede siden starten af sidste uge. Jeg er snart helt på toppen igen og klar til en fantastisk påskeferie.

Weekenden har været fyldt med en masse dejligt vejr, det er skønt. Foråret er på vej, træerne springer ud med de flotteste lysegrønne blade. Helt nye friske blade der er uberørt. Så kom den dumme vind og ruskede i alle træerne og nu klaprer mit vindue hele tiden og det er træls at hører på. Random random talk. For noget tid siden bestilte jeg lidt af hvert fra Elf igen. Jeg elsker det mærke og det er fantastisk billigt og nemt at bestille. Fik det efter blot 4 arbejdsdage. Her er to af de ting jeg bestilte. Nemlig to neglelakke. Den ene er nude, men for at få en ordenligt nude farve har den brug for 2 lag ihvertfald. Elf neglelakkene er meget vandbaserede så nogle gange er 1 lag ikke helt nok til et pænt og jævnt lag. Here they come! :) 

Og ja min negl ser overdrevet beskidt ud (synes jeg selv). Kan derfor skåne jer og sige at det er virkelig slemme neglelaks rester. Havde haft en anden brun på i nogle uger så den var skaldet så meget af, at der kun sad små klumper neglelak rundt omrking. 

Er jeg den eneste der er elendig til at ordne sin neglelak når den begynder at blive lidt grim og knap så jævnt lagt? 


// Caroline

1 comment: